Roskilde festival 2018

Vi regner med at RÆM også i 2018 skal bruge frivillige til at arbejde på Roskilde Festival. I 2017 var vi 192 frivillige og forventer at skulle bruge et lignende antal i 2018..

Tryk på Opgaver i menuen til venstre for at se, hvad RÆM tidligere har lavet på festivalen.

Ved at deltage som frivillig får man chancen for at få en masse gode oplevelser, både socialt og mht. til musikken. Det er også spændende at se hvordan den store organisation fungerer og opleve selve festivalen. Desuden giver det også en masse gode penge i RÆM’s kasse.

Opgaverne vil sandsynligvis ligge i perioden fra og med lørdag d. 30. juni til og med mandag d. 9. juli, hvor alle skal arbejde i 4 x 6 timer hver, i alt 24 timer.
Musikperioden er fra onsdag d. 4. juni kl. ca. 17 til og med lørdag nat d. 7. juli.
 
Deltagelse i 2018
Der sendes en mail ud til alle, der har opgivet deres mailadresse til RÆM, med opfordring til at deltage som frivillig i 2018. Den sendes ud, sandsynligvis primo februar 2018, når vi ved noget om hvor mange der skal bruges og hvilke opgaver vi får.
Hvis du ikke har oplyst din mailadresse til RÆM, kan du komme på listen, der modtager opfordringsmailen, ved at sende en mail til Hanne Bay Christen på raem.festival@gmail.com.
Tidligere deltagere får altid automatisk en mail.

Yderligere oplysninger:

RÆM har et fællestelt, hvor man kan få kaffe, te, vand brød og pålæg under hele perioden. Der er man altid velkommen til hyggeligt samvær.
Det er der man møder før alle vagterne og krydser sig af, inden man går på vagt.Der vil desudenl være opslag om diverse nyheder og evt. ændringer.Der er også vagter i fællesteltet.
 
Hvis du vil vide mere om festivalen er du meget velkommen til at spørge:

Hanne Bay Christensen
raem.festival@gmail.com.

 
Roskilde Festival 2017

Så er Roskilde Festival 2017 slut med god musik, sjove opgaver og oplevelser samt socialt samvær

En stor TAK til de 192 af vores medlemmer, som var frivillige på Roskilde Festival 2017, og som med deres frivillige bidrag skaffede 105.000 kr. til RÆM’s kasse til gavn og glæde for os alle. 
Roskilde Ældre Motion | Kildegården 6, underetagen | 4000 Roskilde | Tlf.: +45 46 35 48 77