| |
Corona-retningslinjer
Billard overholder de seneste retningslinjer, der er udstukket, og holdene spiller som normalt
Holdene fordeles med max. 4 spillere pr. bord.
I den ene ende er to lokaler med hvert et bord og de max. 8 spillere får leveret kaffe, brød og drikkevarer i den udstrækning, de har lyst.
I den anden ende er et stort lokale med to borde og de max. 8 spillere får stillet kaffe, brød og drikkevarer frem i den tid, de er til stede.
Holdene slutter 5 min før normalt, og de nye hold ankommer 5 min før det nye hold starter, så der aldrig er mere end 2x8 samt lederen i lokalerne samtidig.
|
I RÆM har du mulighed for at spille billard tre dage om ugen - tirsdage, onsdage og torsdage kl. 9 eller kl. 11.
Alle kan deltage - fra billardspilleren fra bodegaen til nybegynderen, der er plads til alle.
Ved ankomst trækkes der lod om hvilket af de 4 borde der spilles på, og du vil få nye modstandere hver gang.
Der kan købes kaffe og brød, øl og vand til rimelige priser på alle spilledage, og vi holder en hyggelig juleafslutning og sæsonafslutning.
Her kan du virkelig hygge dig med ligesindede i to timer i de gode lokaler i kælderen på Helligkorsvej 3 (DGIs bygning).
|
| | |
Sted
Kildegården, Helligkorsvej 3,
DGI-huset, underetagen
Tid
Hold 1: 09:00 - 11:00
Hold 2: 11:00 - 13:00
Leder
Lasse Johansen
Assistent
Jørgen W. Rasmussen
Kontakt
Lasse:
Mobil: 51 36 29 24
1. september 2020
|
| |
|
|
| |
Sted
Kildegården, Helligkorsvej 3,
DGI-huset, underetagen
Tid
Hold 1: 09:00 - 11:00
Hold 2: 11:00 - 13:00
Leder
Kjeld Sørensen
Kontakt
Mobil: 26 35 41 25
Mail: kjeldsorensen@hotmail.com
Start
2. september 2020
|
| |
|
|
|
Sted
Kildegården, Helligkorsvej 3,
DGI-huset i underetagen
Tid
Hold 1: 09:00 - 11:00
Hold 2: 11:00 - 13:00
Ansvarlig
Mogens Jensen
Kontakt
Mobil: 61 33 08 37
Mail: jensen2190@gmail.com
Opstart
3. september 2020
|
| |
|
|
| | |
|
|
| |
Kan du ikke finde det, du leder efter? |
|
|
|
|
|
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
|