Udstilling af Carl Rasmussen07.01.2019
 
Kære medlemmer af RÆM
 
Jeg står for ophængning af malerierne i Caféen på Kildegården i RÆM`s lokaler og har i dag søndag den 6.1.2019, lavet en udstilling med Carl Rasmussens billeder i Caféen.
Carl stod for 10 km turene, spillede badminton, Billard, gik til spinning, underviste i computerstuen, samt tog rundt og hjalp medlemmerne som havde computerproblemer, hvilket rigtig mange medlemmer havde stor glæde af.
Da jeg jo var gift med Carl, som desværre, alt for tidligt gik bort den 18. oktober 2018, er det naturligt at lave en udstilling med Carls billeder.
Udstillingskalenderen var fyldt op for 2019, men det lykkedes at flytte rundt med nogle udstillere så Januar - Februar blev friholdt til Carl.
Carl udstillede som den første i RÆM i 2014, så måske vil man kunne huske nogle af billederne, men de er bestemt et gensyn værd.
Det er jo selvsagt ikke en salgsudstilling, men jeg har gjort det på den måde, at der er numre på hvert billede og på nogle af dem er der tilføjet et P (for privat) det indikerer, at familien har ønsket netop dette billede, men har udlånt det til udstillingen.
De andre (hvor der ikke er tilføjet et ”P”) kan man erhverve sig ved at ringe til mig, som noterer jeres navn og når udstillingen er slut, kan man hente det den dag jeg nedtager udstillingen i starten af marts måned.
Eneste krav er, at man kendte Carl, havde en relation til ham, samt naturligvis, at man kan lide billedet.
Billard stuen har også ønsket sig nogle billeder til deres vægge og har derfor i dag den 14.1. fået en hel del malerier samt en papkasse med diverse akryl billeder på papir, samt akvarel og tegninger.
Når Billard stuen har valgt hvad de vil have til deres lokaler, kan resten også erhverves efter aftale med Lasse i Billard stuen på tlf. 5136 2924.

Kærlig hilsen Anni
tlf. 2279 0839

Roskilde Ældre Motion | Kildegården 6, underetagen | 4000 Roskilde | Tlf.: +45 46 35 48 77